Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Welkom op Flobbi.be. Op flobbi.be kunt u uw smartphone en tablet verkopen, het is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi.be is de verkoop website voor klanten uit Belgie. Het verkopen van je smartphone en tablet kost slechts enkele minuten. Als u alle stappen hebt doorlopen krijgt u een e-mail met een verzendlabel van Bpost. Met dit verzendlabel stuurt u uw smartphone of tablet eenvoudig en gratis op naar onze webwinkel in Hamme. Langsbrengen in Hamme is ook mogelijk op afspraak. Welkom op Flobbi.be. Op flobbi.be kunt u uw smartphone en tablet verkopen, het is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi.be is de verkoop website voor klanten uit Belgie. Het verkopen van je smartphone en tablet kost slechts enkele minuten. Als u alle stappen hebt doorlopen krijgt u een e-mail met een verzendlabel van Bpost. Met dit verzendlabel stuurt u uw smartphone of tablet eenvoudig en gratis op naar onze webwinkel in Hamme. Langsbrengen in Hamme is ook mogelijk op afspraak.

Contact

Flobbi te bereiken op de volgende manieren:


Flobbi Belgie en Nederland
Geemstraat 40
9220 Hamme (BE)

E-mail: info@flobbi.nl
Telefoon: 0031 (0)85-3033548 of 0031 (0)6-22076579 of 0032 (0)495645505

Flobbi is onderdeel van Klaas Oostendorp E-vestment.
BTW nummer: BE0650531092
Ondernemeingsgegevens: 060531092


Eenvoudig je oude mobiel verkopen Er zijn weinig dingen leuker dan het aanschaffen van een nieuwe mobiel. Alle functies ontdekken, kijken wat de mogelijkheden zijn en wat je precies aan je nieuwe telefoon hebt. Maar bij het aanschaffen van een nieuwe mobiel komt er vaak wel een klein probleem om de hoek: je blijft zitten met je oude mobiel. Je kent het waarschijnlijk wel: je sluit een nieuw abonnement af en je krijgt hier automatisch ook een nieuwe telefoon bij. Je oude mobiel is in één keer een heel stuk minder belangrijk dan dat deze eerst was. Toch gooi je deze niet zomaar weg en laat je deze meestal ergens in een hoek liggen, onder een grote laag stof. Zonde, want je kunt namelijk nog geld krijgen voor je oude mobiel!

Wie koopt er nu een oude mobiel? Het is misschien niet heel gebruikelijk, maar veel mensen zijn toch nog elke dag op zoek naar een oude of tweedehands mobiel. De kosten zijn vaak laag en als de vorige eigenaar goed met de mobiel is omgegaan, is deze vaak nog heel goed te gebruiken. Het is daarom ook niet heel vreemd dat er elke dag veel oude mobiels worden verkocht. Voor jou is dat natuurlijk ideaal. Je krijgt nog een mooi bedrag terug voor een telefoon die je eigenlijk toch al niet meer gaat gebruiken, je hebt immers al een nieuwe telefoon of bent nog op zoek naar een nieuwe telefoon. Op deze manier ontstaat er dus een mooie situatie voor beiden: De nieuwe gebruiker kan voor een mooie prijs aan de slag met jouw telefoon en jij ontvangt hier nog een bedrag voor. Bij Flobbi.nl zorgen we dat dit allemaal eenvoudig te regelen is. Je hoeft niet ergens af te spreken, of te onderhandelen over de prijs. Wij kopen gewoon jouw oude mobiel en gaan op zoek naar een nieuwe koper. Het enige wat jij hoeft te doen is het juiste rekeningnummer opgeven. We zullen je uitleggen hoe dit precies in zijn werk gaat!

Je toestel zoeken in onze database Allereerst is het van belang om je toestel op te zoeken. Van welk merk je mobiel is zal je vast wel weten, maar het is ook belangrijk om goed te kijken om welk model het nu precies gaat. Zoek dit even goed uit en bekijk vervolgens de database van Flobbi.nl. Hier moet ook jouw oude mobiel tussen staan en zodra je deze gevonden hebt, kan deze geselecteerd worden. Het kan zijn dat jouw oude telefoon niet in onze database staat. Geef dit dan aan via het formulier en wij zullen binnen 48 uur contact met je opnemen. We doen je dan een passend voorstel.

In welke conditie verkeert jouw oude mobiel op dit moment? Vervolgens komt het lastigste onderdeel: Het aangeven van de conditie van je oude telefoon. Het is voor ons belangrijk om te weten in welke conditie jouw mobiel op dit moment verkeerd. Zitten er grote krassen op of is de mobiel nog zo goed als nieuw? Werken alle knoppen goed en is de telefoon nog goed in gebruik te nemen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen. Je kunt dit vervolgens allemaal aangeven in ons formulier.

Hoe wordt de telefoon dan beoordeeld? Wij begrijpen dat je graag wilt weten hoe de telefoon precies door ons wordt beoordeeld. Dit doen wij op eenvoudige wijze, zodat het voor iedereen goed te begrijpen is. Wij houden ons bezig met de volgende drie condities van de telefoon: Voorkant, achterkant en de zijkant.

De achterkant van de telefoon De achterkant kan van ons 3 verschillende stempels krijgen: als nieuw, goed en redelijk. Om een ‘als nieuw’ stempel te krijgen moeten er geen voelbare gebruikerssporen terug te vinden zijn. Ook mogen er geen krasjes op de achterkant zitten. Bevat de achterkant van jouw telefoon inderdaad geen gebruikerssporen, maar zitten er wel minimaal 3 krasjes op de achterkant? Dan valt deze onder het segment ‘goed’. Voor iedereen die net iets minder zorgvuldig is omgegaan met zijn of haar telefoon hebben we ook nog de stempel ‘redelijk’. Hierbij mogen er 2 voelbare gebruikerssporen op de achterkant zitten en mogen er zelfs 5 krasjes aanwezig zijn.

Hoe zit het precies met het scherm? Het scherm is natuurlijk één van de belangrijkste factoren als het gaat om de telefoon. Niemand wilt een gebarsten scherm of een scherm dat nog maar voor de helft werkt. Ook hier werken wij weer met de voorgaande 3 stempels: als nieuw, goed en redelijk. Het scherm is een stuk gevoeliger voor krasjes, omdat deze natuurlijk meer wordt gebruikt. Hoewel er voor een ‘als nieuw’ stempel weer geen krasjes aanwezig mogen zijn, mogen er voor een ‘goed’ beoordeling wel 5 krasjes aanwezig zijn. Voelbare gebruikerssporen mogen niet aanwezig zijn voor deze beoordeling. Voor de minder zorgvuldigere mensen hebben we ook hier weer een ‘redelijk’ beoordeling. 1 voelbaar gebruikersspoor mag aanwezig zijn en 7 krasjes zijn ook toegestaan.

De zijkant van je telefoon; minstens zo belangrijk Het scherm is natuurlijk het belangrijkste van de telefoon en ook met de achterkant wordt vaak goed rekening gehouden, maar de zijkant is minstens zo belangrijk. Hier komen namelijk vaak nog krassen en beschadigen voor. Dezelfde 3 beoordelingen worden hier weer voor gebruikt. Voor een ‘als nieuw’ beoordeling mogen er weer geen voelbare gebruikerssporen aanwezig zijn en ook krasjes mogen zich niet op de zijkant bevinden. 2 voelbare gebruikerssporen en 2 krasjes mogen aanwezig zijn voor een ‘goed’ beoordeling. Voor een ‘redelijk’ beoordeling mogen er 3 voelbare gebruikerssporen op de zijkant zitten en er is een maximaal aantal krasjes van 4 toegestaan.

Mijn oude telefoon bevat één of meerdere barsten, wat nu? Een barst in een telefoon is erg vervelend. Meestal komt dit door het laten vallen van een telefoon. De kosten voor het laten repareren zijn vaak hoog, maar in de meeste gevallen nemen wij toch graag jouw gebarsten telefoon over. De toestellen met barsten worden vervangen met originele onderdelen. De kosten hiervoor worden wel doorberekend in de verkoopprijs. Alles gaat uiteraard in overleg!

Het versturen van je toestel Nadat je alle opties en condities hebt van je telefoon hebt ingevuld, is het tijd om de telefoon op te sturen. Via de mail ontvang je van ons een verzendlabel waarmee het pakket tot €500 verzekerd is. Let wel dat indien er aanspraak gemaakt moet worden op de verzekering, het aankoopbewijs / contract met provider noodzakeijke is.)Plak dit op het pakket en breng het pakket naar één van de Bpost punten in Belgie. bpost handelt vervolgens de verzending af, er hoeft verder niets meer gedaan te worden. Na ontvangst bekijken wij of de telefoon voldoet aan de omschrijving. Zijn er niet teveel beschadigingen, werkt de mobiel goed etc. Als alles in orde is, wordt binnen 24 uur na ontvangst van het pakketje, het geld naar je overgemaakt. Op deze manier krijg je snel een mooi bedrag voor je oude telefoon!